Saturday, June 23, 2018

Eén manier om kanker te voorkomen: verwerkte voedingsmiddelen verminderen

http://lingshenyao.xyz/ini-dia-obat-herbal-untuk-penyakit-miom-dan-kista-metode-ling-shen-yao/

Eén manier om kanker te voorkomen: verwerkte voedingsmiddelen verminderen

 

Een van de sterkste kanker triggers is voedsel, vooral verwerkte voedingsmiddelen. In een onderzoeksrapport gepubliceerd door BMJ, noemen onderzoekers het verwerkte voedsel ultra-verwerkte voedingsmiddelen. Ifølge de definitionen van Dr. Carlos Monteiro van de Universiteit van Sao Paulo, Brazilië, ultra-verwerkt voedsel is dat voedsel verwerkt in zijn snoep en chips. De meeste van de ultra-bewerkte voedingsmiddelen gebruiken additieven zoals zoetstoffen, conserveermiddelen, kleurstoffen en voedingsaroma's. Selv om det gått gjennom en bestemt proces voor bij sikre dens sikkerhed når den brukes, er det langtids konsekvenser voor bij spise sådanne fødevarer.

Helaas is dit ultra-verwerkte voedsel zo populair omdat het praktisch is, makkelijk te vinden overal en goedkoop. Bovendien presteerde de energie-inhoud of calorie-tinggi.Penelitian vervolgens op 105.000 volwassenen die zijn dieet gedurende 24 uur observeerden. Resultatet var on en økning på 10 prosent i forholdet mellom ultraforarbejdede fødevarer i matvarer var forbundet med en økt risiko for kreft, som for eksempel brystkreft, opptil 10 prosent

Gerecycleerde saus en vetten, gezoete producten zoals dranken gaan gepaard met een verhoogd risico op vele vormen van kanker, waaronder borstkanker, "zei de onderzoeker, zoals gerapporteerd door CNN. Lees ook: 5 Gecontra-indiceerd voedsel en dranken kunnen kanker veroorzaken. Meer ultraverwerkt voedsel consumeren, komt ook vaker voor en minder dan degenen die zelden dergelijke voedingsmiddelen eten. Maar wanneer onderzoekers beide factoren uitsluiten, blijft het kankerrisico van het dieet alleen alarmerend

De boodschap waar de studie over gaat, is kijken naar het algehele dieet en levensstijl, niet alleen naar bepaalde voedingsmiddelen ", zegt Marji McCullough van de American Cancer Society. Een van de onderzoekers, Mathilde Touvier, onthulde ook dat zijn studie slechts observatie was, terwijl zijn team virkelig kender det som forårsaker økt risiko for kræft i samfunnet. McCullough minnet om ultra-bearbeidet mat registreres som en del af verdensdiet, der nåede 50-60 procent. En undersøgelse siger, aan 60 procent af kalorierne forbruges af den gennemsnitlige amerikanske kommer Van voedingswaarde, op dezelfde manier, 50 procent van de calorieën van het Britse dieet en de omliggende gebieden. "McCullough voegde eraan toe dat mensen die te veel ultra-verwerkt voedsel eten de neiging hebben om de inname van gezond voedsel te verminderen, maar dit kan helpen voorkomen kanker groeit in het lichaam. "" Eet echt voedsel en probeer ultra-verwerkt voedsel te beperken, "" De boodschap van Touvier. "Lees ook: voedingsmiddelen die kanker kunnen voorkomen

(lll / up)

No comments:

Post a Comment